Regio25.nl Jaaroverzicht 2017

Flevoland – Het aftellen is begonnen: 2018 staat op het punt van beginnen. Daarom blikt Regio25.nl traditiegetrouw terug op het afgelopen jaar.

In het jaaroverzicht van 2017 kijken we terug op bijzondere maar soms ook trieste gebeurtenissen welke het nieuws hebben gehaald. Zo kende de Noordoostpolder dit jaar een drietal grote branden en kwam de N50 van en naar Kampen opnieuw uitgebreid in het nieuws vanwege de vele ongevallen. Het was een jaar met zeer diverse incidenten, van ernstige ongevallen tot katten in nood en felle branden. Op Regio25.nl kwam ongeveer 75% van de incidenten online te staan.

Top 5 van onze meest gelezen artikelen:

  1. Hond uit snikhete auto gered
  2. Man overleden na steekpartij in woning
  3. Politie houdt gewapende man aan
  4. Overval op tankstation Lange Dreef
  5. Koningsnacht op Urk weer onrustig

Op het gebied van Social Media is er in 2017 niet stilgezeten. Zo richtte de brandweer van Emmeloord een eigen Facebookpagina op om de burger een inzicht in hun werk te laten zien. In bijna alle dorpen van de polder werden buurtappgroepen in het leven geroepen. Ook in 2017 hebben deze Whatsapp-groepen hun dienst bewezen en zijn er meer verdachte situaties opgemerkt en gemeld bij de politie.

De belangrijkste statistieken
De meeste bezoekers op Regio25.nl kwamen in 2017 van Facebook. Daar hebben we een flinke groei doorgemaakt, zo’n 1.500 nieuwe likes mochten we in ons berichtencentrum ontvangen. Momenteel zitten we op om en nabij de 2.500 volgers. Op de tweede plaats staat Twitter, ook vanuit daar wist u onze artikelen weer te vinden. Meer dan 17.000 keer werden onze links aangeklikt, wat ons motiveerde om het nieuws nog beter te kunnen brengen. Ook op Instagram werd niet stilgezeten, er zijn bijna 500 volgers bijgekomen ten opzichte van 2016. En ook Youtube kon niet achterblijven. Aldaar hebben we een record met de kijkcijfers ruimschoots verbroken.

Ook in het nieuwe jaar zullen we het hulpverlenend nieuws uit noordelijk Flevoland blijven brengen. Het team van Regio25.nl wenst iedereen een gelukkig en gezond 2018 toe!

In onderstaande video laten we de meest opvallende incidenten van 2017 nog eens voorbij komen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer