Trekker botst tegen boom, bestuurder gewond

Emmeloord – Op de Lindeweg tussen Emmeloord en Luttelgeest heeft dinsdag 12 juli rond 18:00 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Door nog onbekende oorzaak botste een trekker met aanhanger tegen een boom. Hierbij raakte de bestuurder gewond. Aanwonenden van de Lindeweg hoorden de harde klap, belden 112 en verleenden eerste hulp.

Naast de politie, brandweer en twee ambulances, kwam er ook een traumahelikopter ter plaatse. Door de klap was de bestuurder uit de cabine geslingerd. Hij moest door de hulpverleners uit de greppel worden gehaald. Vervolgens is de man met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht.

Door de klap brak een grote tak uit de boom en stond de boom instabiel. De brandweer liet een hoogwerker ter plaatse komen om de tak naar beneden te halen. Vervolgens werd de instabiele boom omgezaagd, waarna de klus voor de brandweer was geklaard.

De zwaar beschadigde trekker en aanhanger met kuubskisten zijn later op de avond geborgen. De Lindeweg was langdurig afgesloten voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer