Getuigen gezocht van mishandeling

Noordoostpolder – De politie zoekt getuigen van een mishandeling van een fietser op zaterdagavond 4 juni op de Urkerweg tussen Tollebeek en Urk.

Het slachtoffer, een 60-jarige man uit Emmeloord, fietste rond 21:15 uur van Urk naar Tollebeek. Net voorbij het Urkerdwarspad stonden twee of drie jongeren bij een geparkeerde auto langs de kant van de weg. Plotseling kwamen deze jongeren op de man afgerend en trokken hem van zijn fiets. De man viel op de grond en werd geslagen en geschopt. Hierbij liep het slachtoffer verwondingen op aan zijn gezicht.

Toen de jongeren weg waren is de man naar huis gefietst. Hij kan zich van de mishandeling, de jongeren en de bewuste auto geen details herinneren. Daarom is de politie op zoek naar getuigen.

Heeft u informatie over dit incident, bel dan met de politie via 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven, neem dan contact op met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer