Duikteam ingezet na aantreffen fiets langs Palentocht

Nagele – De hulpdiensten hebben in de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 oktober gezocht naar een mogelijk persoon te water naast de Schokkerringweg.

Omstreeks 03:00 uur belden voorbijgangers de politie met de mededeling dat er een verlaten fiets langs de Palentocht lag. De melding werd zeer serieus genomen, mede omdat er op dat moment veel bezoekers van het Oktoberfest in Ens naar huis fietsten.

Het vermoeden bestond dat er iemand in het water lag. Daarom werd het duikteam van de brandweer uit Urk gealarmeerd om te gaan zoeken. Die kwamen met spoed ter plaatse, samen met een brandweerwagen uit Nagele. Ook een ambulance stond stand-by.

De duikers maakten zoekslagen en ondertussen werden ook de rietkragen langs het water afgezocht. Na een half uur werd de zoekactie beëindigd. Er is niemand in of naast de Palentocht aangetroffen. De fiets is met een politielintje gemarkeerd, in de hoop dat een eventuele eigenaar zich bedenkt om de fiets te komen ophalen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer