Bestuurder spoorloos bij autobrand N50

Ens – Op de N50 tussen Ens en Emmeloord heeft in de nacht van zondag 7 op maandag 8 augustus rond 00:45 uur een autobrand gewoed.

Het voertuig brandde volledig uit nadat deze was stilgezet op een pechhaven. Een bijzonder detail; toen voorbijgangers 112 belden en de hulpdiensten ter plaatse kwamen, was de automobilist nergens meer te bekennen.

De brandweer bluste de brand, maar het voertuig was niet meer te redden. De politie is ondertussen opzoek gegaan naar de bestuurder. Onder andere werd het naastgelegen fietspad afgespeurd met zoeklichten, echter zonder resultaat.

Ook via het kenteken werd men weinig wijzer. Een agent liet weten dat de APK van de auto al zo’n vijf jaar is verlopen. Wellicht dat de bestuurder daarom is gevlucht, aldus de politie.

Een berger heeft het uitgebrande autowrak afgesleept. Het verkeer kon met gepaste snelheid de blus- en bergingswerkzaamheden passeren.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer