Zoekactie naar vermiste Drontenaar

Noordoostpolder – Hulpdiensten zijn zondagavond 19 maart massaal gestart naar het zoeken van de vermiste 25-jarige Ruben Kramer uit Dronten.

Kramer werd afgelopen vrijdag 17 maart voor het laatst gezien. Hij droeg op dat moment een donkere driekwart jas met grote knopen, een spijkerbroek en blauwgrijze schoenen met witte zool en veters. Hij heeft lang, donkerblond haar dat hij meestal in een knotje draagt.

De auto van Kramer werd zondag bij de Ketelburg, langs de A6 bij Nagele, gevonden. Hulpverleners van de KNRM, brandweer en politie zijn naar hem in het Ketelmeer op zoek gegaan. Onder andere werd er gedregd en ook zijn diverse boten ingezet. De zoekactie werd na een aantal uur gestaakt maar is maandag weer hervat. Het heeft tot nu toe niets opgeleverd.

Mensen die tips hebben over deze zaak, worden verzocht te bellen met de politie op 0900-8844.
2 reacties op “Zoekactie naar vermiste Drontenaar”

Opnieuw gezocht naar vermiste Drontenaar – Regio25.nl zei:

[…] Lees ook: Zoekactie naar vermiste Drontenaar […]


Stoffelijk overschot gevonden in IJsselmeer – Regio25.nl zei:

[…] (25) uit Dronten gaat. Hij is al twee en een halve week vermist. De auto van Kramer werd vlak na zijn verdwijning bij de Ketelburg gevonden. Uitgebreide zoekacties op het water en de omgeving leverden de afgelopen […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer