Zoekactie naar ‘ongeval’ op de A6

Noordoostpolder – De hulpdiensten hebben zondagavond 7 juli gezocht naar een gecrashte auto langs de A6 tussen Nagele en Emmeloord.

Rond 18:00 uur zouden twee melders een auto van de snelweg hebben zien gaan, waarna men 112 heeft gebeld. De brandweer, politie, ambulance, Rijkswaterstaat en een berger kwamen ter plaatse. Echter was er van een ongeval niets te bekennen.

Toch werd de melding serieus genomen want er werd een zoekactie gestart. Naast de hulpdiensten op de grond werd er ook een politiehelikopter ingeschakeld. Die maakte zoekslagen boven de A6 tussen de Ketelbrug en Emmeloord. Een hondengeleider van de politie werd ook ingezet.

Na ruim een half uur werd besloten de zoekactie te beëindigen. Er is geen auto naast de A6 aangetroffen. Wat er dan eventueel wel is gebeurd, blijft onduidelijk. De politie denkt dat de mogelijk gecrashte auto zijn weg heeft vervolgd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer