Zes gewonden bij ernstig ongeval

Emmeloord – Op de kruising Hannie Schaftweg met de Nagelerweg heeft zaterdagochtend 18 september een ernstige aanrijding plaatsgevonden.

Twee personenauto’s botsten even na 11:00 uur door nog onbekende oorzaak frontaal op elkaar. Drie volwassenen en drie kinderen raakten gewond. Getuigen, waaronder een vrachtwagenchauffeur, stopten om eerste hulp te verlenen.

Na de melding bij 112 kwamen de brandweer, politie, zes ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De zes gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis gebracht. De brandweer ondersteunde het ambulancepersoneel en stelde de zwaar beschadigde auto’s veilig.

De politie heeft ter plekke uitgebreid onderzoek gedaan om de precieze toedracht van het ongeluk te achterhalen. Daarom was de Nagelerweg urenlang in beide richtingen afgesloten voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer