Wederom inbraak in auto bij FlevoBoys

Emmeloord – Op dinsdag 7 maart is er wederom ingebroken in een auto op het parkeerterrein bij FlevoBoys en het ROC Friese Poort aan de Espelerlaan.

De dieven hebben volgens de politie toegeslagen tussen 12:00 en 13:00 uur. De buit betrof een ingebouwd navigatiesysteem. Afgelopen zaterdag 4 maart werden ook al twee personenauto’s opengebroken. De daders sloegen in beide gevallen de ramen van de auto’s in en stalen navigatieapparatuur. Er werd zaterdag zelfs ook een deel van de bumper met dure verlichting meegenomen.

Ook op de carpoolplaats aan de Muntweg werd twee weken terug een autoruit ingeslagen en zijn er diverse goederen gestolen.

De politie weet nog niet of er een verband is tussen de diefstallen. Men is opzoek naar getuigen. Heeft u mogelijk iets gezien of gehoord? De politie verzoekt u dan te bellen met 0900-8844.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer