Vrouw gewond na aanrijding Urkerweg

Emmeloord – Op de Urkerweg zijn woensdag 13 januari rond 10:15 uur twee personenauto’s in aanrijding gekomen. Hierbij raakte een vrouwelijke inzittende gewond.

Het ongeval vond plaats op de kruising met de Polarisstraat. Eén van de auto’s, komende vanuit de woonwijk, heeft vermoedelijk de andere auto, welke Emmeloord in wou, over het hoofd gezien. Beide voertuigen reden door waardoor een botsing onvermijdelijk was.

Ambulance en politie waren snel ter plekke om hulp te verlenen. Eén van de inzittenden raakte dusdanig gewond dat zij per ambulance naar een ziekenhuis moest worden gebracht. De andere betrokkenen bleven, op de schrik na, ongedeerd.

De Urkerweg was vanwege het ongeval in beide richtingen afgesloten. Het verkeer werd via de naastgelegen woonwijken omgeleid. De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie heeft onderzoek gedaan naar de exacte toedracht van het ongeval. Na ongeveer een uur kon de weg voor het verkeer weer worden vrijgegeven.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer