Vrouw gewond bij tweezijdig ongeval

Emmeloord – Zondagavond 5 juli is een vrouw gewond geraakt na een tweezijdige aanrijding op de kruising Espelerlaan/Espelerweg in Emmeloord.

De aanrijding deed zich voor om 20:50 uur op de T-splitsing. Twee personenauto’s reden hier op elkaar. Omstanders verleenden eerste hulp aan de betrokkenen totdat de hulpdiensten arriveerden. Ambulancepersoneel heeft een vrouw, die klaagde over pijn, onderzocht. Voor alle zekerheid is zij overgebracht naar een ziekenhuis. De andere inzittenden kwamen met de schrik vrij.

Buurtbewoners gaven aan dat het veel erger had kunnen aflopen. ‘Op dit kruispunt is het heel moeilijk inschatten hoe hard iemand rijdt. Voor diegene die de Espelerweg op willen is er slecht zicht van het verkeer dat eraan komt. Het was wachten op een flinke klapper’, aldus een bewoner van een woning aan de Espelerweg.

De bergingsmaatschappij heeft beide voertuigen afgesleept. Het verkeer ondervond enige hinder maar kon het ongeval wel met aangepaste snelheid passeren.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer