Vierde keer liftopsluiting in De Golfslag

Emmeloord – De brandweer is vrijdagmiddag 9 februari opnieuw uitgerukt voor een liftopsluiting in wooncomplex De Golfslag.

Donderdagavond sloeg de lift achterin het pand in storing, waardoor een bewoner vast kwam te zitten. Nu begaf de lift bij de hoofdingang het. Een vrouw zat opgesloten. De brandweer schoot te hulp en heeft de vrouw uit de kleine ruimte bevrijd.

Beide liften in De Golfslag zijn momenteel buiten gebruik. Bewoners moeten met de trap naar boven en beneden. De brandweer heeft de liften afgezet met linten. Een monteur is ingeschakeld om de problemen te verhelpen. Het is onbekend hoelang dit gaat duren.

Opstartproblemen
Het is de vierde keer in ruim twee maanden tijd dat de brandweer in actie komt voor een liftopsluiting in De Golfslag. Het net gerenoveerde gebouw kampte al met opstartproblemen en nu de bewoners grotendeels zijn ingetrokken, zijn dus nog steeds niet alle problemen opgelost.

Lees hier het artikel van donderdag 8 februari.

Lees hier meer over voormalig verzorgingshuis De Golfslag.
Een reactie op “Vierde keer liftopsluiting in De Golfslag”

Derde keer liftopsluiting in De Golfslag – Regio25.nl zei:

[…] Update vrijdag 9 februariInmiddels is de brandweer alweer gealarmeerd voor een liftopsluiting in De Golfslag. Dit keer sloeg de andere lift in storing. Lees hier meer. […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer