Vermiste chauffeur is terecht

Urk – De politie op Urk was dinsdag 4 en woensdag 5 september bijna 24 uur opzoek naar de Deense chauffeur van een achtergelaten vrachtwagen.

De vrachtwagen stond volgens de politie al sinds dinsdag 11:00 uur op vreemde wijze geparkeerd in de berm langs de Vormtweg. Het ging om een vrachtwagen van het bedrijf Kotra Fresh & Frozen Logistics uit Zeeland. De chauffeur had een lading moeten lossen op Urk. In plaats daarvan verdween hij met achterlating van de truck langs het bos. Mensen in de omgeving kregen een bericht van Burgernet om naar de man uit te kijken.

Politieagenten hadden dinsdag urenlang de toegangswegen van het Urkerbos afgezet. Speciale speurhonden uit Rotterdam en Leeuwarden hebben het bos doorzocht. Ook een politiehelikopter werd ingezet. Echter had dit allemaal geen succes.

De politie meldde zojuist dat de vermiste vrachtwagenchauffeur door oplettende burgers in goede gezondheid is gevonden in het bos bij Tollebeek. Hij is overgedragen aan een zorgkader. Wat precies de oorzaak van de verdwijning was, is nog onbekend.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer