Veel rook door keukenbrand in woning

Emmeloord – Hulpdiensten zijn maandag 8 februari gealarmeerd voor een woningbrand aan de Westergolaan in Emmeloord. De brandweer wist door een snelle blussing erger te voorkomen.

Kort na 17:30 uur brak er in de keuken van een woning brand uit. De brandweer van Emmeloord was snel ter plekke. Bij aankomst is men direct naar binnen gegaan voor de blussing. De brandweer wist hierdoor te voorkomen dat het vuur zich verder kon uitbreidden. Echter kwam er wel veel rook vrij, dat zich in de woning verspreidde. Brandweerlieden hebben daarom het huis geventileerd. Voor de bewoners kwam een ambulance ter plaatse. Het vermoeden was dat zij rook hadden geïnhaleerd. Onduidelijk is nog of er ook iemand gewond is geraakt.

Hoe de brand precies kon ontstaan, is onbekend. In de woning ontstond veel rook- en roetschade. Stichting Savage heeft de totale schadepost opgenomen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer