Vakantie eindigt abrupt door brand

Emmeloord/Dalfsen – De vakantie voor een stel uit Emmeloord is zondagochtend 2 augustus abrupt geëindigd. In hun camper, geparkeerd op de camperplaats bij het station in het Overijsselse Dalfsen, ontstond door onbekende oorzaak brand.

Mede-kampeerders uit andere campers hoorden rond 10:10 uur een knal. Toen zij gingen kijken stond de camper van het Emmeloordse stel in brand. De kampeerders probeerden de brand te blussen met twee brandblussers, waarna de inmiddels gealarmeerde brandweerploeg het overnam. Desondanks de snelle bluspoging bleef de schade niet beperkt: De dertig jaar oude Fiat is verloren gegaan en moest worden afgesleept.

De eigenaren van de camper zijn onderzocht door ambulancepersoneel. Men vermoedde dat het stel rook had ingeademd, wat achteraf bleek mee te vallen. De ambulance kon weer snel retour.

Foto’s op: NuVechtdal.nl
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer