Urker zwaargewond na val van trap

Urk – Op zaterdagavond 28 juli is een 33-jarige Urker zwaargewond geraakt tijdens een feest in een pand aan de Griend op het industrieterrein van Urk.

Meerdere ambulances, de politie en een traumahelikopter werden even voor 20:00 uur gealarmeerd voor het incident. Volgens de politie viel de man van een trap en raakte hierdoor zwaargewond. Hij zou onder invloed zijn geweest van alcohol. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. Het is onbekend hoe het op dit moment met hem is. In eerste instantie meldde een woordvoerster van de politie dat het ging om een 17-jarige jongen, maar dit werd zondagavond gerectificeerd door wijkagent Mark Cobussen op Twitter.

De gealarmeerde traumahelikopter landde op de route naar het ziekenhuis om de arts over te laten stappen naar de ambulance. Dit gebeurde op de Kamperweg bij Ens. Dit zorgde aldaar voor enige verkeershinder.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer