Uien in de berm na kantelen aanhanger

Emmeloord – De rotonde van de Kuinderweg naar de Dukaat raakte dinsdag 7 januari versperd door een gekantelde aanhanger vol met uien.

De aanhanger was gekoppeld aan een trekker. De combinatie reed de rotonde op toen door nog onbekende oorzaak de aanhanger omkieperde. De lading uien kwam daardoor deels over de weg, over het fietspad en in de berm terecht.

Met behulp van twee kranen is de aanhanger overeind gezet. Vervolgens zijn de duizenden uien bij elkaar geraapt en in een andere aanhanger geladen. Rond 13:30 uur was de klus geklaard.

De rotonde was vanwege de berging deels afgezet voor het verkeer. Verkeersregelaars werden ingezet om files te voorkomen.

Bijna een maand geleden vond er een soortgelijk ongeluk plaats in Emmeloord. Op 9 december schaarde een trekker voor de rotonde Hannie Schaftweg/Pilotenweg. Aan die trekker was ook een aanhanger vol met uien gekoppeld maar die lading bleef toen gespaard.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer