Twee ongevallen in kwartier tijd

Emmeloord – Dinsdagmiddag hebben er 2 ongevallen plaatsgevonden in Emmeloord. De eerste melding was rond kwart voor 4 en al snel kwam een 2e melding binnen bij de hulpdiensten.

De eerste melding betrof een aanrijding tussen een scootmobiel en een personenauto op de kruising Langedreef/Nagelerstraat. Hierbij is de scootmobiel bestuurder gewond geraakt en vervoerd naar een ziekenhuis door het ambulancepersoneel.

Nadat het slachtoffer net in de ambulance lag kregen de hulpdiensten een nieuwe melding van een ongeval op de Espelerweg ter hoogte van de Intratuin. Hier bleek een scooter aangereden te zijn door een automobilist. De scooterrijder is hierbij licht gewond geraakt aan zijn been en is daarom ook vervoerd naar een ziekenhuis.

Hoe de ongevallen hebben kunnen gebeuren is onbekend. De Verkeers analisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van de ongevallen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer