Politie zoekt getuigen van tragisch ongeluk Ruttenseweg

Rutten – Een automobiliste is zondagmiddag 15 november om het leven gekomen bij een verkeersongeval net buiten de bebouwde kom van Rutten.

Rond 13:40 uur meldde een voorbijganger een ernstig ongeluk op de Ruttenseweg. Een 26-jarige vrouw reed in een kleine, lichtblauwe personenauto richting Rutten en kwam vermoedelijk vanuit Bant. De auto botste vlak voor de bebouwde kom mogelijk tegen een boom. Er waren geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken.

De brandweer, politie, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen na de melding ter plaatse, maar alle hulp mocht niet meer baten. De bestuurster van de auto, een 26-jarige vrouw uit Lelystad, bezweek ter plekke aan haar verwondingen, aldus de politie.

De Ruttenseweg was urenlang in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie heeft daar uitgebreid sporenonderzoek verricht.

Oorzaak onduidelijk
De melder heeft het ongeluk niet daadwerkelijk zien gebeuren. Het is een landelijke omgeving en het is nog niet volledig duidelijk wanneer het ongeluk plaatsvond en wat de toedracht was. Daarom zoekt de politie getuigen die mogelijk wel iets gezien hebben vóór of tijdens het ongeluk.

Heeft u iets gezien? 
Liep, fietste of reed u tussen 12:00 en 13:40 uur op de Ruttenseweg en heeft u het kleine lichtblauwe voertuig wellicht gezien? Heeft u camerabeelden of andere informatie die de politie wellicht kan helpen om de oorzaak te achterhalen? Neem dan contact op via telefoon 0900-8844 of het tipformulier. Liever anoniem iets melden? Dat kan ook via M-online of telefoon 0800-7000.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer