Strenge controle op alcohol Pieperfestival

Emmeloord – Tijdens het Pieperfestival, een jaarlijks terugkerend evenement in het centrum van Emmeloord, zal dit jaar extra controle op alcoholgebruik plaatsvinden. Met name op de jongeren zal streng worden toegekeken.

Het Pieperfestival zal dit jaar worden gehouden van 9 tot en met 13 september. Vooral op de vrijdag- en zaterdagavond zullen er activiteiten zijn waar veel alcoholgebruik is en jongeren aanwezig zijn. De controles zullen worden uitgevoerd door de politie, in samenwerking met Bureau Halt, Tactus verslavingszorg, Carrefour en de gemeente.

Om op de vrijdag- en zaterdagavond binnen te komen moet iedereen zich legitimeren. Personen van 18 jaar en ouder krijgen een polsbandje. Mensen zonder bandje mogen geen drank met alcohol bestellen of vasthouden. Op de zaterdagavond zal een onderscheid worden gemaakt tussen de leeftijden. De organisatie zal dan gaan werken met twee soorten polsbandjes. Minderjarigen en 18 plussers kunnen dan uit elkaar worden gehouden.

(Foto’s van het Pieperfestival in 2014)Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer