Spookrijder aangehouden op A6

Nagele – Een spookrijder is zaterdagmiddag 8 juni aangehouden op de A6, net voor de Ketelbrug, tussen Emmeloord en Lelystad.

De man reed met zijn personenauto aan de verkeerde kant over de Ketelbrug volgens de politie. De automobilist had dit zelf eerst niet door maar zocht even later een parkeerhaven op.

De politie kwam met spoed ter plekke en hield de spookrijder aan vanwege levensgevaarlijk rijgedrag. De automobilist was het niet met de aanhouding eens en ging in verzet. Het lukte de agenten uiteindelijk om de man in de middenberm van de snelweg te boeien. Even later is hij in een politiewagen afgevoerd naar het bureau. De politie onderzoekt nog waarom de man tegen het verkeer inreed.

Door de aanhouding en de berging van de auto ontstonden er in beide richtingen files. Nadat de rijbanen werden vrijgegeven, kon het verkeer weer normaal doorrijden.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer