Scooterrijder geschept door cabrio

Marknesse – Op de kruising van de Breestraat, Sluis en de Emmeloordseweg in Marknesse vond dinsdagmiddag 26 februari rond half vier een aanrijding plaats.

Een scooterrijder en een Mercedes Benz S500 Cabrio kwamen door een vermoedelijke voorrangsfout met elkaar in botsing. Volgens getuigen had de scooter, komend vanuit de richting Emmeloord, voorrang om het kruispunt over te steken maar zag de automobilist de scooter over het hoofd. De man op de scooter raakte gewond en hield er in ieder geval een gebroken enkel aan over. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel in een vacuümmatras gelegd en overgebracht naar een ziekenhuis. De automobilist kwam met de schrik vrij.

De Mercedes en de scooter liepen aanzienlijke schade op. De Breestraat was tijdelijk voor het doorgaande verkeer afgesloten. De lijnbussen en automobilisten konden omrijden via het industrieterrein.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer