Schuurtje verwoest door brand

Urk – In de achtertuin van een woning aan het Talud op Urk is dinsdagavond 26 februari even voor 22:00 uur brand ontdekt in een schuurtje.

De vlammen kwamen bij aankomst van de brandweer metershoog uit het schuurtje. Ook was er sprake van veel rookontwikkeling, dat over de woonwijk heen trok. Dit gaf een flinke stank wat ervoor zorgde dat de buurt uitliep om te kijken wat er aan de hand was.

De brandweer had het vuur snel onder controle en wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen schuren. Desondanks liepen die door de hitte wel wat schade op aan de buitenkant. Het schuurtje waar de brand woedde, en alle spullen daarin, zijn compleet verloren gegaan.

De oorzaak van de brand is nog onbekend. Of er sprake is van brandstichting, kon de politie nog niet zeggen. Hier zal onderzoek naar worden gedaan.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer