Putdeksels uit straatbeeld ontvreemd

Noordoostpolder – In gemeente Noordoostpolder zijn ongeveer 30 deksels van rioleringsputten verdwenen. Dit meldt de gemeente vrijdag 3 maart.

Via de website van de gemeente wordt gemeld dat er zeker 30 putdeksels binnen 14 dagen zijn ontvreemd. Het gaat vooral om de putdeksels in stoepranden op de industrieterreinen in Emmeloord en de omliggende dorpen. Het oud ijzer levert ontvreemders een klein bedrag op. Een put zonder deksel is ook erg gevaarlijk. Daarom roept de gemeente haar inwoners op dit direct te melden.

Een flinke kostenpost 
Voor de gemeente is vervanging van de deksel een forse kostenpost. De vervanging kost tussen de 100 en enkele honderden euro’s. De gemeente roept inwoners op een ontbrekend putdeksel te melden via de website noordoostpolder.nl. Voor wie informatie heeft kan de politie bellen. De gemeente doet aangifte van de verdwenen putdeksels.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer