Politie zoekt getuigen mishandeling

Emmeloord – De politie onderzoekt de mishandeling op zondag 11 oktober van een 17-jarige jongeman uit Emmeloord. Hij liep door vuistslagen, van een tot nu toe onbekende man, letsel op aan zijn gezicht. Na behandeld te zijn aan zijn verwondingen, deed hij aangifte bij de politie.

De mishandeling gebeurde rond 03.00 uur in de Lange Nering. Het slachtoffer stond met een vriendin nog wat na te praten na bezoek van een nabijgelegen horecagelegenheid. Het tweetal werd aangesproken door die onbekende man. Die meldde dat zij geluidsoverlast veroorzaakten voor omwonenden aan de achterzijde van de Lange Nering. Hierna duwde de onbekende man het slachtoffer achteruit. Een echtpaar van rond de 50 jaar, dat was komen aanlopen, probeerde nog tussenbeide te komen, maar dat mislukte. De onbekende man gaf het slachtoffer enkele rake vuistslagen in diens gezicht. Het slachtoffer rende daarop terug naar de horecagelegenheid. Daar werden zijn verwondigen behandeld door nog enkele aanwezige vrienden en een portier.

Signalement dader

Het gaat om een blanke man van ongeveer 20 jaar. Hij heeft kort zwart haar, is ongeveer 1.80 meter lang en heeft een fors postuur (sportschooltype). Hij droeg die nacht een rood vest.

Informatie melden

De politie wil graag in contact komen met het ouder echtpaar en met een blanke vrouw, met opgestoken zwart krullend haar, die kleding droeg met een tijgerprint. Zij kunnen bellen naar de politie via het telefoonnummer 0900-8844 of dit melden via het Meldformulier op Politie.nl. Dit kan ook anoniem via 0800-7000 en via M-Online.
Een reactie op “Politie zoekt getuigen mishandeling”

Contact zei:

Contact*


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer