Politie schiet verdachte in been

Emmeloord – De politie heeft maandagochtend 8 oktober geschoten bij een aanhouding van een man op de Betuwe in Emmeloord.

Rond 07:30 uur kwamen er meerdere meldingen binnen van buurtbewoners die de man met messen op straat middenin de woonwijk zagen lopen. Volgens enkele getuigen zou de man hebben aangebeld bij diverse huizen en zelfs een ruit hebben ingeslagen bij een woning aan de Veluwelaan. De man liep hierna naar de Betuwe. Hij werd daar even later aangehouden.

Volgens de politie werd er eerst een waarschuwingsschot gelost door de agenten. Daarna is de verdachte in zijn been geschoten, waarna de agenten hem konden overmeesteren. De verdachte is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Omdat er is geschoten door de politie doet de Rijksrecherche onderzoek. De straat was geruime tijd afgesloten om sporen veilig te kunnen stellen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer