Politie onderzoekt explosie bij woning

Emmeloord – Bij een woning aan de Duizendknoopstraat heeft in de nacht van zaterdag 29 op zondag 30 juni een explosie plaatsgevonden.

Rond 04:00 uur kwam één van de bewoners thuis. Hij zag direct een grote barst in het raam van de deur en een ravage in de gang. Het was al snel duidelijk dat er een explosie was geweest, aldus de politie.

Het is nog onduidelijk wat er precies is gebeurd en hoe laat het explosief is afgegaan. Er is niemand gewond geraakt en er is tot nu toe nog geen verdachte aangehouden.

Getuigen en camerabeelden gezocht
De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Heeft u deze nacht iets opmerkelijks gezien aan de Duizendknoopstraat of in de omliggende buurt? Meld dit dan bij de politie via telefoonnummer 0900-8844. Ook beelden van bijvoorbeeld deurbelcamera’s zijn meer dan welkom, schrijft de politie in een opsporingsbericht.

Tips doorgeven of beelden uploaden kan ook via de website van de politie.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer