Opnieuw brand in schuurtjes

Nagele – De brandweer is woensdag 20 juni wederom in actie gekomen voor brand in twee schuurtjes achter een paar woningen aan de Gerstehof in Nagele.

Vorige maand, op zondag 13 mei, gingen dezelfde schuurtjes door nog onbekende oorzaak in vlammen op. Dinsdag was een groenbedrijf omstreeks 12:15 uur bezig met het verbranden van onkruid achter de tuinen. Hierdoor brandde niet alleen het onkruid weg, maar begonnen ook de verbrande resten van de schuurtjes opnieuw te branden. De brandweer werd ingeschakeld en heeft de brand geblust. Er was korte tijd sprake van forse rookontwikkeling.

De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen, zodat alle smeulende resten konden worden gedoofd. De restanten van de afgebrande schuurtjes zullen zeer binnenkort worden opgeruimd.

Dat onkruidbestrijding met gasbranders niet zonder risico is, bleek vorige maand in Twello. De quad van een onkruidbestrijder vloog daar in brand waardoor er een ravage in de omgeving ontstond.




Laat een reactie achter

Reactie:



Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer