Opnieuw brand in pizzeria en grillroom

Urk – Op woensdagmiddag 26 februari is er rond half drie brand ontstaan in Pizzeria & Grillroom La Cassa aan de Wijk 2 in het oude dorp van Urk.

De brand woedde op het zoldertje van de horecazaak. Het vuur ontstond vermoedelijk bij de cv-ketel en was snel onder controle. Door snel optreden van de brandweer is erger voorkomen. Desondanks is er binnen veel schade ontstaan.

Een eigenaar van La Cassa ademde volgens de brandweer veel rook in bij de brand. De man is door ambulancepersoneel ter plekke behandeld maar hoefde uiteindelijk niet naar het ziekenhuis.

Drie keer brand binnen drie jaar tijd
La Cassa heeft in het verleden twee keer eerder te maken gehad met brand. In de zomer van 2017 ontstond er binnen brand door kortsluiting en in 2018 werd er door onbekenden brand gesticht. In beide gevallen was de zaak een paar maanden dicht vanwege het herstellen van de aangerichte schade.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer