Ongeval A6 na stuurfout Nagele – Emmeloord

Emmeloord – Maandagochtend is een 48-jarige man uit Emmeloord gewond geraakt nadat hij bij het invoegen een andere auto op de A6 raakte en vervolgens de macht over het stuur verloor. De Emmeloorder raakte van de weg en kwam in een greppel naast de snelweg terecht.
De inzittende van de andere auto bleven ongedeerd. De aanrijding is in onderzoek bij de dienst VerkeersOngevallen Analyse (VOA)

Even voor 07.00 uur reed de Emmeloorder bij het tankstation aan de A-6 weg. Hij voegde in maar zag vermoedelijk een andere auto over het hoofd. Beide voertuigen raakten elkaar waarbij de Emmeloorder de controle over zijn auto verloor en van de A-6 raakte. Hij eindigde in een greppel naast de snelweg. Omdat de man pijnklachten had in zijn rug- en nek is hij voor controle overgebracht naar een ziekenhuis. Beide auto’s raakten beschadigd.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2023 Regio25.nl - Disclaimer