Ongelukken op gladde wegen

Noordoostpolder – Op de Vliegtuigweg bij Nagele en op de Leemringweg bij Marknesse hebben vrijdagochtend 18 januari ongevallen plaatsgevonden.

Op de Vliegtuigweg, ter hoogte van het viaduct over de N50, raakte kort voor 11:00 uur een personenauto van de weg waardoor het tussen een drietal bomen tot stilstand kwam. Twee inzittenden werden door de brandweer en ambulancedienst uit de auto geholpen. De vrouwen kwamen enkel met de schrik vrij en hoefden niet naar het ziekenhuis.

Vlak na 11:00 uur vond een tweede ongeval in de polder plaats. Een automobilist raakte van de Leemringweg waardoor zijn auto op de kop in de sloot, nabij de Kleiweg, terecht kwam. De man raakte gewond en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. Ook het mobiel medisch team landde met een traumahelikopter om medische assistentie te verlenen. De man is met spoed per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege onderzoek door de politie was de Leemringweg – N719 geruime rijd afgesloten voor het verkeer.

Volgens de politie is er op beide locaties sprake geweest van glad wegdek. Vermoedelijk zal dit ook mee hebben gespeeld bij de oorzaak van de ongelukken.
Een reactie op “Ongelukken op gladde wegen”

Gerrit Aling zei:

Worden alle wegen in de Polder wel gestrooid ?
Of wordt dit in het kader van de bezuiniging niet gedaan.?
De gemeente blijft in dit geval er voor aansprakelijk !!


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer