Onderlinge Brandweerwedstrijden in Creil

Creil – Vandaag zijn in Creil de jaarlijkse onderlinge Brandweerwedstrijden van de Noordoostpolder gehouden. De ploegen Marknesse, Emmeloord, Urk, Rutten, Vollenhove en Ens deden mee aan de wedstrijd.

Het scenario was dat er op het terrein van een betonpompen bedrijf een aanrijding was met een fietser en een auto, waarbij de bestuurder van de auto bekneld zat. Toen de ploegen ter plaatse kwamen stond de beheerder van het pand de spuitgasten al op te wachten. Maar het bleef niet bij een beknelling. Binnen in het bedrijf was iemand aan de het lassen, maar door de klap van de auto was de man geschrokken en heeft zijn lasapparaat in een smeerput van vrachtauto’s laten vallen. Hierdoor kon de man niet meer uit de smeerput komen. Door het afgaan van de rookmelder kon de brandweer zich klaarmaken om de brand te blussen en het slachtoffer te redden.

Alle ploegen hebben binnen de tijd de brand geblust en de slachtoffers gered. De uitslag van de wedstrijd is bij ons nog niet bekend.

Video: http://www.youtube.com/watch?v=kthn79Pvhno

 
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer