Motorrijdster gewond na aanrijding

Zeewolde – Zondagmiddag rond 15:00 is een 29-jarige vrouw gewond geraakt nadat ze als passagier op een motor gewond raakte.

Even voor 15:00 reden een man en een vrouw uit Zeewolde de Gooimeerdijk op. Op de kruising met de Gooiseweg werden de twee aangereden door een bestelbus. De vrouw kwam in de berm terecht en raakte buiten bewustzijn. Hierop werd de ambulancedienst opgeroepen, samen met de Traumahelikopter uit Nijmegen. De Arts die terplaatse kwam met de Traumahelikopter heeft samen met de ambulance dienst de vrouw gestabiliseerd. De Zeewoldense werd met de ambulance met onbekend letsel naar een ziekenhuis in Amsterdam vervoerd.

De bestuurder van de motor kwam er met licht letsel vanaf. Tegen de bestuurder van de bestelbus, een 25-jarige Poolse automobilist is een proces-verbaal opgemaakt. Het incident is in onderzoek bij de Verkeersongevallenanalyse van politie Flevoland.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer