Motorrijder gewond bij aanrijding

Emmeloord – Op de Marknesserweg is vrijdagmiddag 25 augustus een motorrijder gewond geraakt na een aanrijding met een auto.

Het ongeluk gebeurde rond half drie ter hoogte van het TinQ tankstation tussen Emmeloord en Marknesse. Een automobilist wilde vanaf het tankstation de weg oprijden maar zag hierbij vermoedelijk de naderende motorrijder uit Marknesse over het hoofd. Een forse klap was het gevolg. De man op de motor raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Omstanders verleenden eerste hulp totdat de hulpdiensten ter plekke waren. De automobilist kwam met de schrik vrij.

Vanwege de afhandeling van het ongeluk is de weg in beide richtingen bijna drie uur afgesloten geweest. Het verkeer werd via de parallelweg omgeleid. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de precieze toedracht van de aanrijding. De motor en de personenauto zijn met forse schade door de bergingsmaatschappij afgesleept.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer