Motor onder auto na aanrijding

Emmeloord – Woensdagmiddag 24 juni zijn een motor en een personenauto in aanrijding gekomen op de Marknesserweg in Emmeloord.

Om 16:30 uur reden een motorrijder en een automobilist op de Marknesserweg richting het centrum van Emmeloord, alleen ging het voor de Marknesserbrug fout. De motorrijder stopte omdat de rode signalen van de brug aan gingen. Vermoedelijk zag de automobilist dit te laat waardoor hij achterop de motor reed. Het gevolg was dat de motor onder de voorkant van de personenauto terecht kwam. De opzittende van de motor raakte wonder boven wonder niet gewond, maar was wel erg geschrokken. De automobilist bleef ongedeerd. Een opgeroepen ambulance kon dan ook snel retour.

Met behulp van een heftruck is de motor onder de auto vandaan gehaald. Een berger heeft de tweewieler meegenomen. De politie regelde tijdelijk het verkeer veilig om het ongeval heen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer