Mogelijk lichaam in IJsselmeer blijkt loos

Noordoostpolder/Lemmer – De politie ontving donderdagmiddag 17 december een melding van de Kustwacht, dat zij in het IJsselmeer nabij Lemmer, aan de rand van een rietkraag mogelijk een stoffelijk overschot zagen liggen. Aangezien de Kustwacht met een vliegtuig vloog, konden zij niet met 100% zekerheid zeggen of het een persoon betrof.

Agenten zijn direct ter plaatse gegaan om te zoeken. Ook een helikopter van de Landelijke Eenheid werd ingezet. Na een aantal uren rond speuren bleek dat het voorwerp wat was gezien, geen stoffelijk overschot betrof. De bemanning van de politieboot vond namelijk op de exacte locatie ongeveer 10 centimeter onder het wateroppervlakte een stuk veen van 30 bij 60 centimeter.

Na aanleiding van het ongeval met het motorjacht op het IJsselmeer vorige maand is nog steeds één opvarende vermist. Van deze persoon ontbreekt momenteel nog elk spoor. Hierdoor word nog altijd zeer serieus op dit soort meldingen gereageerd.

Foto’s: Politie Landelijke Eenheid Noord-West Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer