Met vingers vast tussen zonnescherm

Emmeloord – De politie werd zaterdagavond 19 september opgeroepen voor een niet-aller-daagse melding aan de Scheer in Emmeloord. Hier zat een meisje al langere tijd met haar vingers vast tussen het zonnescherm van een schoolgebouw.

Toen politieagenten polshoogte kwamen nemen bleek het meisje nogal pijn te hebben aan haar hand. De assistentie werd ingeroepen van de brandweerlieden om het meisje veilig te bevrijden. Nadat ook een sleutelhouder van het schoolgebouw aankwam kon men via de binnenkant van het gebouw het zonnescherm uit laten klappen. Onder applaus van omstanders kwam haar hand vrij en kon de brandweer retour.

Volgens ooggetuigen wou het meisje een bal van het dak afhalen en kwam door een misgreep vast te zitten. Ze is voor de zekerheid door ambulancepersoneel nagekeken op letsel. Uiteindelijk bleek dit mee te vallen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2022 Regio25.nl - Disclaimer