Meerdere ongelukken in dichte mist

Noordoostpolder – In de dichte mist hebben vrijdagochtend 13 april meerdere ongelukken plaatsgevonden.

Binnen een uur tijd vonden er zeker drie ongevallen in noordelijk Flevoland plaats, waarbij ook sprake was van persoonlijk letsel.

Rond 07:30 uur kwamen een Mercedes en een pick-up voertuig met elkaar in aanrijding op de kruising Kleiweg met de Kamperweg in Emmeloord. Hierbij raakte één van de bestuurders gewond. Die persoon is ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht, de ander bleef ongedeerd. De bergingsmaatschappij heeft beide zwaar beschadigde voertuigen afgesleept. Het kruispunt was voor lange tijd afgesloten. De politie leidde het verkeer, en ook de lijnbussen van en naar Kampen, om.

Vlak voor 08:30 uur vond er op de Hertsoren in Tollebeek ook een aanrijding plaats tussen twee voertuigen. Of hier personen gewond zijn geraakt is onbekend.

Net nadat de melding in Tollebeek bij 1-1-2 werd gedaan, gebeurde er ook een éénzijdig ongeval op de N50 tussen Emmeloord en Ens. Een personenauto raakte in de mist van de weg. Een getuige in een witte bestelauto verleende eerste hulp. Naast politie en ambulance, kwam ook de brandweer ter plaatse maar de automobilist zat niet bekneld. Wel bleek de man lichtgewond te zijn geraakt. Hij is daarom ter controle in de ambulance naar een ziekenhuis gebracht. Ook hier moest een berger de beschadigde auto afslepen.

Volgens de politie waren het slechte zicht door de de mist en de laagstaande zon onderdeel in de oorzaak van de ongelukken.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer