Marknessenaren opgepakt na vechtpartij

De politie heeft drie inwoners van Marknesse gearresteerd omdat zij worden verdacht van zware mishandeling in het Noord-Hollandse Laren.

Zondagavond 8 december rond 20:30 uur werd de politie gebeld over een vechtpartij aan de Naarderstraat in Laren. Bij een café gingen meerdere personen met elkaar op de vuist. Toen de agenten wilden ingrijpen keerden enkele verdachten zich tegen de politie.

Eén van de agenten werd zodanig aangevallen dat hij het dienstwapen heeft moeten trekken. De belager, een 19-jarige man uit Marknesse, werd vervolgens neergeschoten. De verdachte raakte hierbij gewond. Ook één van de agenten is bij het incident gewond geraakt. Zowel de verdachte als de agent moesten zich laten behandelen in het ziekenhuis.

Drie verdachten uit de polder
De tiener in het ziekenhuis en een 49-jarige man uit Marknesse werden zondagavond direct aangehouden. Maandag werd ook een jongen van 15 uit Marknesse opgepakt. Hun precieze betrokkenheid bij de vechtpartij wordt onderzocht. De Rijksrecherche onderzoekt of de agent terecht zijn wapen heeft gebruikt.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer