Mannen slaan met auto over de kop

Emmeloord – Op zaterdagmiddag 9 februari vond er een éénzijdig ongeval plaats op de A6, ter hoogte van het knooppunt met de N50, bij Emmeloord.

Door nog onbekende oorzaak raakte rond 16:30 uur een personenauto van de snelweg, waarna het via een lantaarnpaal over de kop sloeg. De twee mannen in de auto zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd op letsel maar hoefden niet naar het ziekenhuis. De inzittenden hadden beiden een engeltje op hun schouder, aldus de politie.

Het tweetal was, samen met nog een auto en een aantal mensen, onderweg naar een optreden in Groningen. Allen vormen een band afkomstig uit Amsterdam. Of hun optreden door kan gaan vanavond, is onbekend. In de gecrashte auto lagen ook muziekspullen, maar of die nu nog te gebruiken zijn, kon men niet vertellen. De zwaar beschadigde auto is met de inboedel afgesleept.

Het ongeval gebeurde net voor de verbindingsweg richting Lemmer. De auto belandde in het gras tussen die baan en de boog richting de N50 naar Ens. Vanwege de bergingswerkzaamheden werd de verbindingsboog naar de N50 afgesloten voor het verkeer. Op de andere rijbaan richting Lemmer werd een rijstrook afgezet. Dit zorgde enige tijd voor verkeershinder.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer