Man vernield deur in politiebureau

Emmeloord – De politie heeft afgelopen weekend een man aangehouden nadat hij een telefoon had gestolen bij een horecagelegenheid in Emmeloord.

Agenten gingen ter plaatse na de melding van een heterdaad diefstal. De man die de telefoon had gestolen werd herkent via camerabeelden en uiteindelijk aangehouden. Echter was een vriend van hem het niet met de arrestatie eens. Hij mishandelde een beveiliger en werd uiteindelijk ook door de agenten aangehouden. Beide mannen werden overgebracht naar het politiebureau. Ook daar kon de vriend van de dief zich niet inhouden. De deur van de ophoudkamer, een afgesloten wachtruimte, werd vernield. De schade was flink.

Welke straf of boetes beide mannen hebben gekregen is onbekend.

Afgelopen weekend werd een man aangehouden bij een horecagelegenheid in #Emmeloord ivm de diefstal van een telefoon. Zijn vriend was het hier niet mee eens, mishandelde een beveilger en werd ook aangehouden. Op het bureau moest de deur van een ophoudkamer het ontgelden. Tsja…. pic.twitter.com/WprBuOz7n7— Sander te Vaarwerk (@Wijkag_Vaarwerk) February 11, 2019
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer