Man overleden na steekpartij in woning

Marknesse – In de nacht van zaterdag 15 op zondag 16 juli is een man om te leven gekomen bij een steekincident aan de Boslaan in Marknesse.

Volgens buurtbewoners vond het incident rond 00:30 uur plaats tijdens een ruzie in een woning. De hulpverleners troffen daar een zwaargewonde man aan en zijn gestart met reanimeren. Twee ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd, maar alle hulp mocht niet meer baten. De man is ter plekke aan zijn verwondingen overleden.

Agenten hielden vier personen in de woning aan. Om sporen veilig te stellen werden de woning en de straat lange tijd afgezet met linten. Drie verdachten zijn in de loop van zondag 16 juli heengezonden. Een 28-jarige vrouw zit nog vast, zij is in verzekering gesteld. Deze verdachte en het slachtoffer zijn bekenden van elkaar.

Over de precieze aanleiding van de steekpartij kan de politie niets zeggen. De recherche heeft de zaak in onderzoek. De identiteit van de man is bij de politie bekend, maar deze wordt nog niet vrijgegeven.
2 reacties op “Man overleden na steekpartij in woning”

Man overleden na steekincident in Marknesse - Noordoostpolder zei:

[…] Man overleden na steekpartij in woning […]


Regio25.nl Jaaroverzicht 2017 – Regio25.nl zei:

[…] Man overleden na steekpartij in woning […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer