Man omgekomen na botsing met boom

Creil – Op de Westerringweg (N712) tussen Espel en Creil heeft zaterdagavond 13 april een ernstig éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Een bestelauto met daarin twee personen raakte rond 18:45 uur door nog onbekende oorzaak van de weg waarna het hard tegen een boom botste. Door de klap brak het voertuig in twee stukken. De achterkant van de auto bleef tegen de boom staan, de voorkant eindigde een aantal meters verderop in een greppel.

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter uit Amsterdam, kwamen massaal ter plaatse. De bestuurder, een 31-jarige man met een onbekende woon- of verblijfplaats, overleed ter plekke door zijn zware verwondingen. Een reanimatie mocht niet meer baten. De bijrijder raakte zwaargewond en ligt momenteel in het ziekenhuis. Over zijn toestand of identiteit kan de politie nog niets zeggen.

De Westerringweg was de gehele avond in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De politie heeft op locatie onderzoek verricht naar de precieze toedracht van het ongeluk.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer