Man gewond bij ‘overval’ in woning

Urk – In een woning aan Wijk 1 op Urk heeft maandagavond 21 juni een geweldsincident plaatsgevonden. Hierbij is een 48-jarige Urker gewond geraakt.

Het slachtoffer kwam rond 19:00 uur de benedenwoning van een vriend binnen, toen hij twee inbrekers betrapte. De Urker werd vervolgens bedreigd met een mes en kreeg een paar rake klappen. Hierdoor raakte hij gewond en buiten bewustzijn. De daders zijn er vervolgens met persoonlijke bezittingen vandoor gegaan. Hun vluchtroute was richting de Westermeerdijk.

Even later werd 112 gebeld. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Sneek gebracht. Daar bleef hij een nacht ter observatie. Inmiddels is de Urker weer thuis.

Na een tip werd maandagavond lijnbus 141 in Emmeloord langs de kant van de weg gezet. De drie passagiers, die waren aangemerkt als verdachten, bleken echter niets met de inbraak te maken te hebben. De politie noemt het incident een overval en doet nog verder onderzoek naar wat er precies is gebeurd. Tevens gaat de zoektocht naar de daders verder.

Getuigenoproep
De recherche is op zoek naar getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben. Kunt u iets vertellen over de overval die op maandagavond 21 juni tussen 18:45 en 19:30 uur plaatsvond in een woning aan Wijk 1? Zag u iets verdachts rond dat tijdstip? Deel deze informatie dan via telefoonnummer 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer