Man gewond bij forse aanrijding

Rutten – Op donderdagavond 23 mei vond er een forse aanrijding plaats tussen drie auto’s op de kruising Ruttenseweg met de Lemsterweg bij Rutten.

Door nog onbekende oorzaak kwamen even voor 21:00 uur een Volvo en een Citroën hard met elkaar in aanrijding. Een andere auto botste ook nog achterop de Volvo. Opvallend was dat door de klap de bestuurdersdeur van de Citroën aan de bumper van de Volvo hing.

De bestuurder van de Citroën raakte bij het ongeluk gewond. De man is met onbekend letsel per ambulance naar een ziekenhuis in Friesland gebracht. De overige betrokken zijn nagekeken op letsel maar daar was vooral sprake van de schrik. Verder hoefde niemand naar het ziekenhuis.

De zwaar beschadigde auto’s zijn door een berger afgesleept. Op deze kruising hebben de afgelopen jaren meerdere (zware) aanrijdingen plaatsgevonden, volgens een buurtbewoner zou dat mede door de hardrijders komen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2020 Regio25.nl - Disclaimer