Man en vrouw met auto van de weg

Luttelgeest – Bij een éénzijdig ongeval op de Kuinderweg (N351) is woensdagochtend 27 maart een automobilist om het leven gekomen.

Omstreeks 08:45 uur belandde een personenauto in de sloot naast een flauwe bocht in de N351. In het voertuig zaten een 83-jarige man en een 82-jarige vrouw uit Emmeloord. Zij kwamen vanuit Kuinre en reden de polder in. De hulpdiensten uit Overijssel en Flevoland waren snel ter plaatse. Ook de traumahelikopter uit Groningen landde op een grasveld naast de weg.

De bestuurder werd door de hulpverleners uit de auto gehaald en vervolgens gereanimeerd. Echter mocht alle hulp niet meer baten en overleed de man ter plekke. De passagiere raakte lichtgewond en is ook door de brandweer uit de auto geholpen. Hiervoor moest een deur worden losgeknipt. De vrouw is vervolgens ter controle per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

De Kuinderweg was enige tijd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. De VOA (verkeersongeval analyse) en het TVT (tactisch verkeersteam) van de politie deden onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. Hierbij bleek dat de automobilist vermoedelijk tijdens het rijden onwel is geworden en daardoor van de weg is geraakt.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer