Man beroofd tijdens lift naar huis

Emmeloord – Een 20 jarige man is in de nacht van zaterdag 21 op zondag 22 november beroofd van zijn bezittingen toen hij een lift naar huis kreeg. De politie heeft de zaak in behandeling en is op zoek naar getuigen.

Die nacht rond 04.00 uur kreeg het slachtoffer op de lange Nering een lift aangeboden door drie á vier voor hem onbekende mannen. Hij had een café bezocht en kon met de mannen met de auto meerijden naar Urk, waarna hij voorin plaatsnam. Op de Karel Doormanweg stopte de bestuurder plotseling de auto en werd het slachtoffer ruw uit de auto getrokken. Hij werd vervolgens beroofd van zijn portemonnee en gouden schakelketting en moest op de grond blijven liggen, terwijl zijn belagers wegreden en hem achterlieten. Bij een boerderij in de buurt kon hij hulp zoeken. Later bleek dat uit zijn portemonnee een geldbedrag van 300 euro was gestolen.

Signalement

Alle personen die in de auto zaten, hebben een donkergetinte huidskleur. Omdat het slachtoffer voorin de auto zat, kon hij zich alleen het signalement van de bestuurder herinneren. De bestuurder was ongeveer 25 jaar oud, had lang donker haar in een staart met vermoedelijk dreadlocks. De auto betrof een roodkleurige personenauto, een oud model uit de jaren negentig.

Tips

De politie is dringend opzoek naar getuigen. Weet u meer over deze beroving of weet u wie de daders zijn? Neem dan contact op met de recherche Lelystad via telefoonnummer 0900-8844 of meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Op onderstaande foto is te zien hoe de schakelketting van het slachtoffer eruit ziet. (via Politie.nl)

ketting
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer