Lijnbus en vrachtwagen botsen op Kamperweg

Ens – Op de Kamperweg (N765) bij Ens heeft woensdagmiddag 16 december een aanrijding tussen een lijnbus en een vrachtwagen plaatsgevonden.

De lijnbus schampte rond 14:50 uur de achterkant van de vrachtwagentrailer. De zijkant van de bus raakte hierbij fors beschadigd. Vijf ramen sprongen waardoor de weg bezaaid kwam te liggen met glas. De precieze oorzaak van het ongeval is onbekend.

De lijnbus 141 was van Emmeloord onderweg naar Kampen en had een aantal passagiers bij zich. Eén van hen raakte bij het ongeluk gewond en is ter controle per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De andere passagiers bleven ongedeerd en zijn met de volgende bus verder vervoerd. Ook de buschauffeuse kwam met de schrik vrij.

De bus en de vrachtwagen hoefden niet te worden afgesleept. Het glas op de weg is met een veegmachine opgeruimd. Hierna was de Kamperweg weer volledig toegankelijk voor het verkeer.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2021 Regio25.nl - Disclaimer