Lichaam in IJsselmeer gevonden tijdens zoekactie

Noordoostpolder/Lemmer – De politie heeft zondag 29 november een lichaam van een man aangetroffen in het IJsselmeer tussen Noordoostpolder en Lemmer. Men was bezig met de zoekactie naar twee vermiste opvarenden van een jachtje wat vrijdagavond zonk.

De politie startte zondagochtend opnieuw een zoekactie naar de twee opvarenden. Er werd gezocht met sonarapparatuur en duikers. Rond het middaguur vond men een mannelijk lichaam in het water. Het stoffelijk overschot is naar de wal gebracht waar hij zal worden geïdentificeerd. De politie vermoedt dat het schip door een aanvaring of iets dergelijks is gezonken. Hier wordt nog onderzoek naar gedaan.

Uit identificatie is gebleken dat het lichaam van een 68-jarige Amsterdammer is. Het scheepswrak ligt inmiddels in een Loods in Lelystad. Van de tweede opvarende ontbreekt nog elk spoor.

Zie ook: Zoekactie naar opvarenden vermist schip 
2 reacties op “Lichaam in IJsselmeer gevonden tijdens zoekactie”

Zoekactie naar opvarenden vermist schip l Regio25.nl zei:

[…] Zie ook: Lichaam gevonden in IJsselmeer tijdens zoekactie  […]


Mogelijk lichaam in IJsselmeer blijkt loos l Regio25.nl zei:

[…] aanleiding van het ongeval met het motorjacht op het IJsselmeer vorige maand is nog steeds één opvarende vermist. Van deze persoon ontbreekt momenteel nog elk spoor. Hierdoor […]


Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer