Lesauto in de sloot naast Kamperweg

Emmeloord – In een scherpe bocht van de Kamperweg heeft vrijdag 15 december rond 09:30 uur een éénzijdig ongeval plaatsgevonden.

Een lesauto raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en belandde in een sloot. De politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse.

In de auto zaten twee vrouwen, de rijinstructrice en een leerling. Getuigen verleenden eerste hulp en belden 112.

De rijinstructrice raakte bij het ongeval gewond en is door de hulpdiensten uit de auto gehaald. De vrouw is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. De leerlinge, die achter het stuur zat, bleef ongedeerd en kon zelf uit de auto komen.

De traumahelikopter landde naast het ongeval, maar het team is na een kort onderzoek alweer retour gegaan.

De Kamperweg was enige tijd afgesloten voor het verkeer dat Emmeloord in en uit wilde. Een berger heeft de beschadigde auto uit de sloot getakeld.

Boetes uitgedeeld
Volgens de politie hebben twee bestuurders de afzetting bij het ongeval genegeerd. Eén van de auto’s reed over een pilon en sleepte deze een eind mee. De politie heeft beide voertuigen staande gehouden. De bestuurders hebben een boete gekregen.
Laat een reactie achter

Reactie:Tips

Regio25.nl krijg niet alles mee, ziet u iets gebeuren? Bel dan altijd eerst 112. Wij horen het ook graag als er wat is gebeurt bij u in de buurt, u kunt ons bereiken via 0611641949.
©2011 - 2024 Regio25.nl - Disclaimer